Yiyecek & içecek sektörü için yerel girişimcilik /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Şarlar, Alaettin Gediz, 1976-
Kurumsal yazarlar: Boğaziçi Üniversitesi., Kırklareli Üniversitesi.
Diğer Yazarlar: Şerefoğlu, Fatih, 1977-
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara : Beta Basım Yayım Dağıtım, 2015.
Edisyon:1. bs.
Konular:
İçindekiler:
  • Önsöz / Burçin Hatipoğlu & Ali Çakır
  • Yazarların önsözü / Alaettin Gediz Şarlar & Fatih Şerefoğlu
  • Girişimcilik / Fatih Şerefoğlu
  • Restoran işletmeciliği / Fatih Şerefoğlu
  • Girişimin finansmanı / Fatih Şerefoğlu
  • Mimari tasarım ve pazarlama / Fatih Şerefoğlu
  • Konumlandırma ve lokasyon / Fatih Şerefoğlu
  • İş planı / Fatih Şerefoğlu
  • Tecrübe ekonomisi, genel (ana) akım, alternatif akım / Alaettin Gediz Şarlar
  • Küreselleşme (globalleşme) / Alaettin Gediz Şarlar
  • Küresel endüstrilerde yiyecek ve içecek işletmeleri / Alaettin Gediz Şarlar
  • Yerel (lokal) kavramı / Alaettin Gediz Şarlar
  • Coğrafi işaretleme ve yöresel ürünler / Alaettin Gediz Şarlar
  • Yerel girişim destekleri / Alaettin Gediz Şarlar.