Yiyecek-içecek işletmelerinde mutfak hizmetleri yönetimi/

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Küçükaslan, Nazife
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara: Detay Yayınları, 2006.
Seri Bilgileri:Detay Yayınları ; 160
Konular:
LEADER 00943cam a22002651 4500
001 64611
008 090526s2006 tu af 00000 tur
020 |a 9758969684 
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX911.3.M27   |b K83 2006 
100 1 |a Küçükaslan, Nazife  |9 231746 
245 1 0 |a Yiyecek-içecek işletmelerinde mutfak hizmetleri yönetimi/  |c Nazife Küçükaslan. 
650 0 |9 704  |a Food service management 
740 0 |a Mutfak hizmetleri yönetimi 
260 |a Ankara:  |b Detay Yayınları,  |c 2006. 
300 |a xii, 228 s.:  |b res. , tbl. ;  |c 24 cm. 
490 0 |a Detay Yayınları ; 160 
504 |a Bibliyografya var. 
650 4 |a Besin hizmeti yönetimi.  |9 172500 
910 |a 2550702010608002721 
942 |2 lcc 
999 |c 58227  |d 58227 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX09113 M27 K83 02006  |7 1  |9 82326  |a MK  |b MK  |c DMYO  |d 2009-05-26  |e S  |g 5.35  |o TX911.3.M27 K83 2006  |p 0095893  |r 2016-12-10  |t k.1  |w 2009-05-26  |y KT