Turizmde beslenme ilkeleri ve mönü planlama/

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Türkan, Cemal
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara: Detay, 2007.
Edisyon:3. bs.
Seri Bilgileri:Detay Yayınları ; 058
Konular:
LEADER 00922cam a22002771 4500
001 62888
008 060109s2007 tu 00000 tur
020 |a 9789758326624 
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX911.3.M45   |b T87 2007 
100 1 |a Türkan, Cemal  |9 172959 
245 1 0 |a Turizmde beslenme ilkeleri ve mönü planlama/  |c Cemal Türkan. 
740 0 |a Eğitim, turizm, otel, lokanta 
250 |a 3. bs. 
260 |a Ankara:  |b Detay,  |c 2007. 
300 |a viii, 168 s.:  |b res.,tbl.,tıpkıbas.;  |c 24 cm. 
490 0 |a Detay Yayınları ; 058 
504 |a Bibliyografya var. 
650 4 |a Mönüler.  |9 172960 
650 4 |a Besin hizmeti.  |9 172961 
910 |a 2550702010608001909 
942 |2 lcc 
999 |c 56826  |d 56826 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX09113 M45 T87 02007  |7 1  |9 80688  |a MK  |b MK  |c DMYO  |d 2009-01-06  |e S  |g 3.73  |o TX911.3.M45 T87 2007  |p 0095049  |r 2016-12-10  |t k.1  |w 2009-01-06  |y KT