Gıda katkı maddeleri : analiz yöntemleri /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Altuğ, Tomris
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: İzmir: Ege Üniversitesi, 2000.
Edisyon:2.bs.
Seri Bilgileri:Mühendislik Fakültesi Yayınları; 22.
Konular:
LEADER 00941nam a22002891 4500
001 54169
003 TRMEMSKU
005 20220413144245.0
008 080109s2000 tu b 000 0 tur d
020 |a 9754830886 
020 |a 9789754830880 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX 545  |b GID 2000 
100 1 |9 210225  |a Altuğ, Tomris 
245 1 0 |a Gıda katkı maddeleri :  |b analiz yöntemleri /  |c Tomris Altuğ ... [ve diğerleri]. 
250 |a 2.bs. 
260 |a İzmir:  |b Ege Üniversitesi,  |c 2000. 
300 |a 244 s.;  |c 24 cm. 
440 0 |a Mühendislik Fakültesi Yayınları;  |v 22.  |9 265045 
504 |a Bibliyografya var. 
650 0 |9 108047  |a Food additives 
650 0 |9 16612  |a Food  |x Analysis 
740 0 |a Analiz yöntemleri 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 48126  |d 48126 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX0545 G I D2000  |7 0  |9 70539  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2008-01-23  |e S  |l 13  |o TX 545 GID 2000  |p 0076157  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2008-01-23  |y KT