Skip to content
Toggle navigation
VuFind
Language
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced
Geçmişten günümüze yiyecekleri...
Holdings
Cite this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Geçmişten günümüze yiyeceklerin saklanması : ev konserveciliği /
Bibliographic Details
Main Author:
Tüter, Cemaliye
Format:
Book
Language:
Turkish
Published:
İstanbul :
İnkılap Kitabevi,
1997.
Subjects:
Cookery, Turkish
Food
>
Preservation
Besin
>
Koruma.
Konserveleme ve koruma
Canning and preserving.
Aşçılık.
Cookery.
Türk mutfağı.
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Menteşe Kütüphanesi
Holdings details from Menteşe Kütüphanesi
Call Number:
TX603 TÜT 1997
Copy 1
Available
Similar Items
Samples from Turkish cuisine /
Published: (1993)
Oktay Usta'nın mutfağından /
Published: (2005)
Bu günkü Türk mutfağı/
by: Ertürk, Ilyas.
Published: (1967)
Kostproben der Türkischen küche = [Türk mutfağından örnekler] /
Published: (2000)
Dilim gülümsüyo!/
by: Ekşigil, Hülya
Published: (2007)
×
Loading...