Skip to content
Toggle navigation
VuFind
Language
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced
Microbiology of marine food pr...
Holdings
Cite this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Microbiology of marine food products /
Bibliographic Details
Other Authors:
Ward, Donn R., 1949-
,
Hackney, Cameron Ray, 1951-
Format:
Book
Language:
English
Published:
New York :
Van Nostrand Reinhold,
c1991.
Subjects:
Balıklar
>
Mikrobiyoloji.
Seafood
>
Microbiology.
Seafood
>
Safety measures.
Yenilebilir Deniz Ürünleri
>
Mikrobiyoloji.
Yenilebilir Deniz Ürünleri
>
Güvenlik Ölçümleri.
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Menteşe Kütüphanesi
Holdings details from Menteşe Kütüphanesi
Call Number:
QR118 MIC 1991
Copy 1
Ödünçte
–
Due: 01-04-2024
Similar Items
Denizlerimizden tatlar: bizim balıklarımız/
by: Sönmez, Olcay
Published: (2005)
Akdeniz balık yemekleri/
by: Davidson,Alan
Published: (2000)
Lezzetli balık ve deniz ürünleri yemekleri /
by: Ardakoç, Berrin.
Published: (2004)
Flavor of meat, meat products, and seafoods /
Published: (1998)
Su ürünleri işleme teknolojisi : (Alternatif su ürünleri işleme teknolojileri) /
by: Çaklı, Şükran
Published: (2008)
×
Loading...