İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Akdeniz balık yemekleri/
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Akdeniz balık yemekleri/
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Davidson,Alan
Diğer Yazarlar:
Karul,Tuba Odabaşı,çev.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
Ankara:
Dost,
2000.
Konular:
AŞÇILIK (YENİLEBİLİR DENİZ ÜRÜNLERİ)
BALIKLAR-AKDENİZ
KABUKLU DENİZ HAYVANI-AKDENİZ
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX747 DAV 2000
Kopya Bilgisi
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Denizlerimizden tatlar: bizim balıklarımız/
Yazar:: Sönmez, Olcay
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005)
Lezzetli balık ve deniz ürünleri yemekleri /
Yazar:: Ardakoç, Berrin.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)
Crustacean farming : ranching and culture /
Yazar:: Wickins, J. F.
Recent advances in marine biotechnology /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
Balık: deniz kokan 80 unutulmaz tarif/
Yazar:: Adar, Gökçen, 1940-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008)
×
Yüklüyor......