İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Misafirperlik endüstrisinde te...
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Misafirperlik endüstrisinde temel mutfak bilgisi /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Kaya, Ahmet
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
Antalya:
[yayl.y.],
2000.
Konular:
AŞÇILIK
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Diğer Bilgileri:
Dizin var.
Fiziksel Özellikler:
282 s.; 24 cm.
Bibliyografya:
Bibliyografya var.
ISBN:
9759372002
Benzer Materyaller
Misafirperlik endüstrisinde temel mutfak bilgisi /
Yazar:: Kaya, Ahmet
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001)
Aşçılık: ev hanımları için kaşık, bardak ölçüleriyle/
Yazar:: Türkan, Cemal, 1953-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008)
Mutfak rehberi/
Ramazan yemekleri ve mutfak kültürü/
Yazar:: Berkok,Nimet
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)
Tarihöncesinden Ortaçağa kültür, sanat ve mutfak /
Yazar:: Bober, Phyllis Pray
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003)
×
Yüklüyor......