|
|
|
|
LEADER |
01099cam a22002651 4500 |
001 |
27733 |
008 |
020228s2000 tu 00100 tur |
020 |
|
|
|a 9753331169
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a TX645
|b ORT 2000
|
700 |
1 |
|
|a Zubaida,Sami,ed.
|9 160289
|
700 |
1 |
|
|a Tapper,Richard,ed.
|9 160290
|
700 |
1 |
|
|a Tansel,Ülkün,çev.
|9 160291
|
245 |
0 |
0 |
|a Ortadoğu mutfak kültürleri/
|c Ed.Sami Zubaida,Richard Tapper;çev. Ülkün Tansel.
|
260 |
|
|
|a İstanbul:
|b Tarih Vakfı Yurt Yayınları,
|c 2000.
|
300 |
|
|
|a 309 s.;
|c 21 cm.
|
500 |
|
|
|a Dizin var.
|
504 |
|
|
|a Bibliyografya var.
|
650 |
|
4 |
|a AHÇILIK-ORTA DOĞU-TARİH
|9 160292
|
650 |
|
4 |
|a BESLENME ALIŞKANLIKLARI-ORTA DOĞU-TARİH
|9 160293
|
942 |
|
|
|2 lcc
|
999 |
|
|
|c 23953
|d 23953
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|5 0
|6 TX0645 O R T2000
|7 0
|9 38025
|a MK
|b MK
|c MK
|d 2001-03-20
|e S
|g 999999.99
|l 18
|m 4
|o TX645 ORT 2000
|p 0042063
|q 2023-10-13
|r 2019-05-06
|s 2019-05-06
|w 2001-03-20
|y KT
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|5 0
|6 TX0645 O R T2000
|7 1
|9 38026
|a MK
|b MK
|c DP
|d 2001-03-23
|e S
|g 999999.99
|l 1
|o TX645 ORT 2000
|p 0042336
|r 2016-12-10
|t 1
|w 2001-03-23
|y KT
|