Alaturka-alafranga tatlı-pasta öğretimi /
Yazar: | Yeğen, Ekrem Muhittin |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul :
İnkılap Kitabevi,
1996.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Türk mutfağında pasta,kek,bisküvi ve tatlılar.
Yazar:: Ardakoç,Berrin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999) -
Pastahane: pastane lezzeti evinizin mutfağında/
Yazar:: Okutucu, Mahmut
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007) -
Türk mutfağında tatlı ve pastalar ansiklopedisi : Türkiyede ilk defa Anadolu tatlıları ve saray tatlıları /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997) -
Resimleriyle adım adım meyveli tatlılar ve pastalar/
Yazar:: Willian,Anne
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Türk tatlı sanatı /
Yazar:: Necip Usta, 1931-
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)