Zaman zaman içinde : Tekerlemeler-masallar ve masal ile tekerleme üzerine bir inceleme /

Bibliographic Details
Main Author: Boratav, Pertev Nailî, 1907-1998
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul: Adam, 1998.
Subjects:
LEADER 00986cam a22002891 4500
001 12021
003 TRMEMSKU
005 20191225174116.0
008 990716s1998 tu 00000 tur
020 |a 975418142x 
035 |a (OCoLC) 
040 |a TRMEMSKU  |b tur  |c TRMEMSKU  |e rda 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a GR280  |b .B67 1958 
100 1 |9 5749  |a Boratav, Pertev Nailî,  |d 1907-1998 
245 1 0 |a Zaman zaman içinde :  |b Tekerlemeler-masallar ve masal ile tekerleme üzerine bir inceleme /  |c Pertev Naili Boratav.  
260 |a İstanbul:  |b Adam,  |c 1998. 
300 |a 229 s.;  |c 20 cm. 
336 |2 rdacontent 
337 |2 rdamedia 
338 |2 rdacarrier 
504 |a Bibliyografya var. 
650 0 |9 79558  |a Tales  |z Turkey 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 9695  |d 9695 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 GR0280 B67 01958  |7 0  |8 NFIC  |9 15884  |a MK  |b MK  |c MK  |d 1999-04-09  |e S  |g 999999.99  |i 255.07.02.01.06-  |l 115  |m 4  |o GR280 .B67 1958  |p 0023542  |r 2020-01-03  |s 2019-12-17  |t k.1  |w 1999-04-09  |y KT