Gastronomi deneyiminde rotalar ve festivaller /

Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: Akkuş, Gülizar (editör)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara : Nobel Akademik Yayıncılık, 2022.
Edisyon:1. basım
Konular:
LEADER 01049nam a2200301 i 4500
003 TRMEMSKU
005 20220817155105.0
008 220817s2022 tu a 000 0 tur d
020 |a 9786051330334 
035 |a (OCoLC) 
040 |a TRMEMSKU  |b tur  |c TRMEMSKU  |e rda 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX631  |b .G377 2022 
245 0 0 |a Gastronomi deneyiminde rotalar ve festivaller /  |c editör Doç. Dr. Gülizar Akkuş. 
250 |a 1. basım 
264 1 |a Ankara :  |b Nobel Akademik Yayıncılık,  |c 2022. 
300 |a 421 sayfa :  |b resim ;  |c 22 cm. 
336 |2 rdacontent  |a TX 
337 |2 rdamedia  |a UMD 
338 |2 rdacarrier  |a VLM 
504 |a Bibliyografyaları var. 
650 0 |9 271905  |a Food tourism 
650 0 |9 194793  |a Gastronomy 
700 1 |9 281590  |a Akkuş, Gülizar  |e editör 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 80371  |d 80371 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |6 TX0631 G377 02022  |7 0  |8 NFIC  |9 111783  |a MK  |b MK  |c OMYO  |d 2022-08-17  |e S  |i 255.07.02.01.06-  |l 1  |m 1  |o TX631 .G377 2022  |p 0121961  |q 2024-02-29  |r 2022-08-17  |s 2022-08-17  |t k.1  |w 2022-08-17  |y KT