Şansa bak 50/50 /

Joseph Gordon-Levitt ve Seth Rogen, "insanı kahkahaya boğan ve mutlaka izlenilmesi gereken bu komedide" *güçlükleri yenmek için bir araya geliyorlar. Kanser teşhisi konulan 27 yaşındaki Adam (Gordon-Levitt), en yakın arkadaşı (Rogen), boğucu annesi (Anjelica Huston) ve deneyimsiz terapisti...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: R Film (Firm), As Sanat.
Diğer Yazarlar: Rogen, Seth, 1982- (oyuncu), Levine, Jonathan, (yönetmen), Reiser, Will, (senaryo), Gordon-Levitt, Joseph, 1981- (oyuncu), Kendrick, Anna,, Huston, Anjelica (oyuncu), Howard, Bryce Dallas, 1981- (oyuncu), Stacey, Terry (görüntü yönetmeni), Baker, Zene, (kurgu), Giacchino, Michael, (müzik), Goldberg, Evan, (yapımcı), Karlin, Ben, (yapımcı), Brown, Nicole, (ortak yapımcı), Konop, Kelli, (ortak yapımcı), Nagenda, Tendo, (ortak yapımcı)
Materyal Türü: DVD
Dil:English
Spanish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Joseph Gordon-Levitt ve Seth Rogen, "insanı kahkahaya boğan ve mutlaka izlenilmesi gereken bu komedide" *güçlükleri yenmek için bir araya geliyorlar. Kanser teşhisi konulan 27 yaşındaki Adam (Gordon-Levitt), en yakın arkadaşı (Rogen), boğucu annesi (Anjelica Huston) ve deneyimsiz terapistinin (Anna Kendrick) kimi zaman baskıcı bir hale gelen destekleriyle tedavi sürecine adım atar. Gerçek bir öyküden esinlenen bu duygu dou film Şansa Bak, tedavi sürecindeki genç bir adamın oldukça komik hikayesini samimi bir dille anlatıyor.
Diğer Bilgileri:"Özel seçenekler filmden notlar çıkarılmış sahneler" -- kap.
"Mandate Pictures sunar" -- kap.
"Yılın en iyilerinden" Atilla Dorsay - Sabah" -- kap.
"Ölçülü dram ve yerinde mizahın muhteşem uyumu... Fırat Sayıcı - populersinema.com" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (96 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; [geniş ekran, 1.85:1].
İzleyiciler:13 yaş ve üzeri için.
Ürün Dizini:Yönetmen Jonathan Levine ; senaryo Will Reiser ; görüntü yönetmeni Terry Stacey ; kurgu Zene Baker ; müzik Michael Giacchino ; yapımcı Evan Goldberg, Ben Karlin, Seth Rogen ; ortak yapımcı Nicole Brown, Kelli Konop, Tendo Nagenda ; yönetici yapımcılar Nathan Kahane, Will Reiser.