Aşkın büyüsü Les enfants du siecle /

Diane Kurys'in yönettiği Aşkın Büyüsü, 19. yüzyılda romantizm akımının en önemli isimlerinden olan şair Alfred de Musset ve kadın yazar George Sand'ın fırtınalı ve tutkulu aşkını anlatıyor. Oscar ödüllü aktris Juliette Binoche (Chocolat, The English Patient), Benoit Magimel (The Piano Teac...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar: A.E Film (Firm)
Diğer Yazarlar: Kurys, Diane, 1948- (yönetmen), Gozlan, Christine, (ortak yapımcı), Champagnon, Daniel, (yapım yönetmeni), Ughetto, Jean-Louis, (kurgu), Arnardi, Vincent, (kurgu), Benmussa, Robert, (yönetici yapımcı), Rousseau, François-Olivier, (senaryo), Head, Murray, (senaryo), Magimel, Benoit, (oyuncu), Dionisi, Stefano, (oyuncu), Renucci, Robin, (oyuncu), Viard, Karin, (oyuncu), Chesnais, Patrick, (oyuncu), Foubert, Olivier, (oyuncu), Binoche, Juliette, 1964- (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:English
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: İstanbul : A. E. Film, 2009.
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Diane Kurys'in yönettiği Aşkın Büyüsü, 19. yüzyılda romantizm akımının en önemli isimlerinden olan şair Alfred de Musset ve kadın yazar George Sand'ın fırtınalı ve tutkulu aşkını anlatıyor. Oscar ödüllü aktris Juliette Binoche (Chocolat, The English Patient), Benoit Magimel (The Piano Teacher) ve kostümlerde dünya modasının önemli ismi Christian Lacroix'yı bir araya getiren Aşkın Büyüsü, kargaşa içindeki bir toplumun ortasındaki iki insanın gerçek ve çarpıcı hikayesini anlatıyor.
Diğer Bilgileri:"Ek özellikler : -Filmin Fragmanı -Fotoğraf Galerisi" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (132 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; [geniş ekran 2.35:1].
Ürün Dizini:Yönetmen Diane Kurys ; yönetici yapımcı Robert Benmussa ; senaryo François-Olivier Rousseau, Murray Head ; kostüm tasarımı Christian Lacroix ; görüntü yönetmeni Vilko Filac ; müzik Luis Enriquez Bacalov ; sanat yönetmeni Maxime Rebiere ; yapım tasarımı Bernard Vezat ; kurgu Joele Van Effenterre, Jean-Louis Ughetto, Vincent Arnardi, Laurent Kosaysan ; yapım yönetmeni Daniel Champagnon ; ortak yapımcı Christine Gozlan.