Kıyamet Apocalypse now redux /

Yüzbaşı Willard (Martin Sheen), Vietnam’da Amerikan Ordusu'na başkaldıran ve vahşi yöntemlerle bir orman kabilesini yöneten Albay Walter Kurtz'ü (Marlon Brando) bulup öldürmekle görevlendirilir. Kurtz'ün izinde, insan yüreğinin karanlığıyla savaşın gerçekliği arasında kalan Yüzbaşı Wi...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar: Saga collection.
Diğer Yazarlar: Coppola, Francis Ford. (senarist, yönetmen, yapımcı), Aubry, Kim (yapımcı), Brando, Marlon, 1924-2004, Duvall, Robert (oyuncu), Sheen, Martin (oyuncu), Ford, Harrison. (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:English
Turkish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Yüzbaşı Willard (Martin Sheen), Vietnam’da Amerikan Ordusu'na başkaldıran ve vahşi yöntemlerle bir orman kabilesini yöneten Albay Walter Kurtz'ü (Marlon Brando) bulup öldürmekle görevlendirilir. Kurtz'ün izinde, insan yüreğinin karanlığıyla savaşın gerçekliği arasında kalan Yüzbaşı Willard, çok geçmeden sonsuz bir kâbusun içine sürüklenecektir. İlk gösterildiği günden bugüne dek, gerek teknik başarısı gerek felsefesiyle milyonları büyüleyen epik şaheser Apocalypse Now, ünlü yazar Joseph Conrad'ın "Karanlığın Yüreği" romanının son derece görkemli ve kişisel bir uyarlaması. Genç bir Laurence Fishburne (The Matrix) ve kariyerinin tırmanış yıllarındaki bir Harrison Ford'la dikkat çeken film, kesinlikle kaçırılmaması gereken bir başyapıt. Daha önce yayınlanmamış 50 dakikalık 14 yeni bölüm, ek müzikler, dijital olarak yeniden düzenlenmiş ses ve görüntülerle bu muhteşem film, sonunda yönetmen Coppola’nın hayalinde canlandırdığı şeklini alıyor.
Fiziksel Özellikler:2 videodisk (195 dakika) : sesli, renkli; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; region/bölge 2 ; ekran genişliği 1.99:1.
Ödüller:Altın Küre: en iyi yönetmen, en iyi film müziği, en iyi yardımcı erkek oyuncu ; Cannes: Altın Palmiye ; Oscar: en iyi görüntü, en iyi ses.
Ürün Dizini:Yapımcı Francis Ford Coppola, Kim Aubry ; senarist Francis Ford Coppola John Milius ; yönetmen Francis Ford Coppola