İçindekiler : tarif ve fikir kitabı /
Değişik fikirleri, yeni ve kolay tarifleri, alışılmamış fotoğraflarıyla İçindekiler, fazla bilgiye boğmadan mutfağa girmeye heveslendiriyor ve düşündüren yazılarıyla tarif verirken fikir de veriyor. Yemek yazarı Cemre Narin ve Chicago Kendall College'da aşçılık eğitimi alan Begüm Atakan'ın...
المؤلف الرئيسي: | |
---|---|
مؤلفون آخرون: | |
التنسيق: | كتاب |
اللغة: | Turkish |
منشور في: |
İstanbul :
Yapı Kredi Yayınları,
2014.
|
الطبعة: | 1. baskı. |
سلاسل: | Yapı Kredi yayınları ; 4117. Lezzet kitapları
|
الموضوعات: |
Menteşe Kütüphanesi
رقم الطلب: |
TX714 .N374 2014 |
---|---|
النسخة k.1 | متاح |