İçindekiler : tarif ve fikir kitabı /

Değişik fikirleri, yeni ve kolay tarifleri, alışılmamış fotoğraflarıyla İçindekiler, fazla bilgiye boğmadan mutfağa girmeye heveslendiriyor ve düşündüren yazılarıyla tarif verirken fikir de veriyor. Yemek yazarı Cemre Narin ve Chicago Kendall College'da aşçılık eğitimi alan Begüm Atakan'ın...

وصف كامل

التفاصيل البيبلوغرافية
المؤلف الرئيسي: Narin, Cemre (yazar)
مؤلفون آخرون: Atakan, Begüm (yazar)
التنسيق: كتاب
اللغة:Turkish
منشور في: İstanbul : Yapı Kredi Yayınları, 2014.
الطبعة:1. baskı.
سلاسل:Yapı Kredi yayınları ; 4117. Lezzet kitapları
الموضوعات:

Menteşe Kütüphanesi

تفاصيل المقتنيات من Menteşe Kütüphanesi
رقم الطلب: TX714 .N374 2014
النسخة k.1 متاح