Cemile : Adıyaman mutfak kültürü /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Öncü, Mehmet, 1961- (yazar)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Adıyaman : Adıyaman Tanıtma Vakfı (ATAV) Yayınları, 2015.
Seri Bilgileri:Adıyaman Tanıtma Vakfı Yayınları Kültür ; 1
Konular:
LEADER 01144nam a2200313 i 4500
003 TRMEMSKU
005 20190227142124.0
008 190227s2015 tu o 000 0 tur d
020 |a 9786056602009 
035 |a (OCoLC) 
040 |a TRMEMSKU  |b tur  |c TRMEMSKU  |e rda 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX725.T9  |b Ö538 2015 
100 1 |9 279056  |a Öncü, Mehmet,  |d 1961-  |e yazar 
245 1 0 |a Cemile :  |b Adıyaman mutfak kültürü /  |c Mehmet Öncü 
246 1 4 |a Adıyaman Cemile mutfak kültürü 
246 3 0 |a Adıyaman mutfak kültürü 
264 1 |a Adıyaman :  |b Adıyaman Tanıtma Vakfı (ATAV) Yayınları,  |c 2015. 
300 |a 420 sayfa :  |b fotoğraf ;  |c 28 cm. 
336 |2 rdacontent  |a TX 
337 |2 rdamedia  |a UMD 
338 |2 rdacarrier  |a VLM 
490 0 |a Adıyaman Tanıtma Vakfı Yayınları Kültür ; 1 
650 0 |9 279057  |a Cookbooks  |z Turkey  |z Adıyaman 
650 0 |9 46823  |a Cooking, Turkish 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 76017  |d 76017 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |6 TX0725 T9 Ö00538 02015  |7 0  |8 NFIC  |9 105428  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2019-02-27  |e B  |i 255.07.02.01.06-  |o TX725.T9 Ö538 2015  |p 0111158  |r 2019-02-27  |t k.1  |w 2019-02-27  |y KT