Endüstriyel yiyecek üretimi /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Maviş, Fermani (yazar)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Edisyon:2. baskı.
Seri Bilgileri:Detay yayınları ; 56
Konular:
LEADER 01030nam a2200313 i 4500
001 35665
003 TRMEMSKU
005 20181219101831.0
008 181219s2008 tu a 00000 tur d
020 |a 9789758326617 
035 |a (OCoLC) 
040 |a TRMEMSKU  |b tur  |c TRMEMSKU  |e rda 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX652   |b .M38 2008 
100 1 |a Maviş, Fermani  |9 173447  |e yazar 
245 1 0 |a Endüstriyel yiyecek üretimi /  |c Prof. Dr. Fermani Maviş. 
250 |a 2. baskı.  
264 |a Ankara :  |b Detay Yayıncılık,   |c 2008. 
300 |a VII, 240 sayfa :  |b resim ;  |c 24 cm. 
336 |2 rdacontent  |a TX 
337 |2 rdamedia  |a UMD 
338 |2 rdacarrier  |a VLM 
490 0 |a Detay yayınları ; 56 
504 |a Bibliyografya (sayfa [239]-240). 
650 0 |9 704  |a Food service management 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 75236  |d 75236 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |6 TX0652 M38 02008  |7 1  |8 NFIC  |9 104517  |a MK  |b MK  |c MARMYO  |d 2018-12-19  |e S  |i 255.07.02.01.06-  |o TX652 .M38 2008  |p 0116952  |r 2018-12-19  |t k.1  |w 2018-12-19  |y KT