Türkiye'nin yöresel mutfakları /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Şengül, Serkan, 1983- (yazar)
Diğer Yazarlar: Türkay, Oğuz 1977- (yazar)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara : Detay Yayınları 2017.
Edisyon:1. bs.
Seri Bilgileri:Detay yayınları ; 837
Konular:
LEADER 01194nam a2200337 i 4500
003 TRMEMSKU
005 20230111150508.0
008 181212s2017 tu 00100 tur d
020 |a 9786059440912 
035 |a (OCoLC) 
040 |a TRMEMSKU  |b tur  |c TRMEMSKU  |e rda 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX725.T8   |b Ş464 2017 
100 1 |9 139983  |a Şengül, Serkan,  |d 1983-  |e yazar 
245 1 0 |a Türkiye'nin yöresel mutfakları /  |c Yrd. Doç. Dr. Serkan Şengül, Doç. Dr. Oğuz Türkay.  
250 |a 1. bs. 
264 1 |a Ankara :  |b Detay Yayınları  |c 2017.  
300 |a VII, 127 sayfa ;  |c 24 cm. 
336 |2 rdacontent  |a TX 
337 |2 rdamedia  |a UMD 
338 |2 rdacarrier  |a VLM 
490 0 |a Detay yayınları ; 837 
504 |a Bibliyografya (sayfa 111-127) 
650 0 |9 269288  |a Cooking  |z Turkey 
650 0 |9 46823  |a Cooking, Turkish 
651 0 |9 1038  |a Turkey  |x Social life and customs 
700 1 |9 35784  |a Türkay, Oğuz  |d 1977-  |e yazar 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 75159  |d 75159 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |6 TX0725 T8 Ş00464 02017  |7 1  |8 NFIC  |9 104438  |a MK  |b MK  |c MARMYO  |d 2018-12-12  |e S  |i 255.07.02.01.06-  |o TX725.T8 Ş464 2017  |p 0117055  |r 2018-12-12  |t k.1  |w 2018-12-12  |y KT