|
|
|
|
LEADER |
01172nam a2200337 i 4500 |
003 |
TRMEMSKU |
005 |
20220414172942.0 |
008 |
181212s2017 tu a 000 0 tur d |
020 |
|
|
|a 9786059440967
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|b tur
|c TRMEMSKU
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a tur
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a TX631
|b .Y59 2017
|
245 |
0 |
0 |
|a Yiyecek ve içecek paradoksu :
|b (kavramlar- süreçler) /
|c editörler Murat Doğdubay, Gencay Saatcı.
|
250 |
|
|
|a 1. baskı.
|
264 |
|
1 |
|a Ankara :
|b Detay Yayıncılık,
|c 2017.
|
300 |
|
|
|a 258 sayfa :
|b resim ;
|c 22 cm.
|
336 |
|
|
|2 rdacontent
|a TX
|
337 |
|
|
|2 rdamedia
|a UMD
|
338 |
|
|
|2 rdacarrier
|a VLM
|
490 |
0 |
|
|a Detay yayınları ; 843
|
504 |
|
|
|a Bibliyografya (sayfa 250-258).
|
650 |
|
0 |
|9 41185
|a Food habits
|x History
|
650 |
|
0 |
|a cuisine culture
|9 278203
|
650 |
|
0 |
|9 194793
|a Gastronomy
|
700 |
1 |
|
|9 272891
|a Doğdubay, Murat
|e editör
|
700 |
1 |
|
|9 278204
|a Saatcı, Gencay
|e editör
|
942 |
|
|
|2 lcc
|c KT
|
999 |
|
|
|c 75147
|d 75147
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|6 TX0631 Y59 02017
|7 1
|8 NFIC
|9 104427
|a MK
|b MK
|c MARMYO
|d 2018-12-12
|e S
|i 255.07.02.01.06-
|o TX631 .Y59 2017
|p 0117071
|r 2018-12-12
|t k.1
|w 2018-12-12
|y KT
|