Yiyecek ve içecek paradoksu : (kavramlar- süreçler) /

Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: Doğdubay, Murat (editör), Saatcı, Gencay (editör)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara : Detay Yayıncılık, 2017.
Edisyon:1. baskı.
Seri Bilgileri:Detay yayınları ; 843
Konular:
LEADER 01172nam a2200337 i 4500
003 TRMEMSKU
005 20220414172942.0
008 181212s2017 tu a 000 0 tur d
020 |a 9786059440967 
035 |a (OCoLC) 
040 |a TRMEMSKU  |b tur  |c TRMEMSKU  |e rda 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX631  |b .Y59 2017 
245 0 0 |a Yiyecek ve içecek paradoksu :  |b (kavramlar- süreçler) /  |c editörler Murat Doğdubay, Gencay Saatcı. 
250 |a 1. baskı. 
264 1 |a Ankara :  |b Detay Yayıncılık,  |c 2017. 
300 |a 258 sayfa :  |b resim ;  |c 22 cm. 
336 |2 rdacontent  |a TX 
337 |2 rdamedia  |a UMD 
338 |2 rdacarrier  |a VLM 
490 0 |a Detay yayınları ; 843 
504 |a Bibliyografya (sayfa 250-258). 
650 0 |9 41185  |a Food habits  |x History 
650 0 |a cuisine culture  |9 278203 
650 0 |9 194793  |a Gastronomy 
700 1 |9 272891  |a Doğdubay, Murat  |e editör 
700 1 |9 278204  |a Saatcı, Gencay  |e editör 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 75147  |d 75147 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |6 TX0631 Y59 02017  |7 1  |8 NFIC  |9 104427  |a MK  |b MK  |c MARMYO  |d 2018-12-12  |e S  |i 255.07.02.01.06-  |o TX631 .Y59 2017  |p 0117071  |r 2018-12-12  |t k.1  |w 2018-12-12  |y KT