Mutluluk

Van'ın bir köyünde yaşayan 17 yaşındaki Meryem perişan ve baygın halde bir göl kenarında bulunur. tecavüze uğramıştır. ailesi törelere göre onun büyük bir günah işlediğine ve öldürülmesi gerektiğine karar verir. Meryem'i öldürme görevi askerliğini komando olarak yapan yakın akrabası Cemal&...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: ANS Productions (Firm), Kanal D Home Video.
Diğer Yazarlar: Oğuz, Abdullah, 1958- (yapımcı, yönetmen), Tunçer, Kubilay (senarist), Han, Murat. 1975- (oyuncu), Avkıran, Mustafa, 1963- (oyuncu), Namal, Özgü. 1978- (oyuncu), Bulut, Talat, 1956- (oyuncu), Livaneli, Zülfü, 1946- (eser müellifi)
Materyal Türü: DVD
Dil:Turkish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Van'ın bir köyünde yaşayan 17 yaşındaki Meryem perişan ve baygın halde bir göl kenarında bulunur. tecavüze uğramıştır. ailesi törelere göre onun büyük bir günah işlediğine ve öldürülmesi gerektiğine karar verir. Meryem'i öldürme görevi askerliğini komando olarak yapan yakın akrabası Cemal'e kalır. Çıktıkları ölüm yolculuğunda Meryem ve Cemal'in yolları, yaşadığı bunalımın etkisiyle İstanbul'daki hayatını bırakıp teknesiyle denize açılan profesör İrfan Kurudal'la kesişir. Bu karşılaşma üçünün de kaderlerini değiştiren mutluluğa doğru bir yolculuğun başlangıcı olacaktır.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (123 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD; region/bölge 2 ; Dolby Digital ; ekran genişliği 1.85:1.
İzleyiciler:Genel izleyici kitlesi içindir.
Ödüller:44. Antalya Altın Portakal Film Festivali,"En iyi kadın oyuncu Özgü Namal", "En iyi erkek oyuncu Murat Han".
Ürün Dizini:Eser Zülfü Livaneli ; senaryo Kubilay Tunçer ; yapımcı ve yönetmen Abdullah Oğuz.