Bir zamanlar Anadolu'da

Nuri Bilge Ceylan, son filmiyle kentsel kaygılarını bir kenara bırakıp, tekrar taşranın sıkıntılı dünyasına ama bu sefer bir cinayet hikayesinin gerilimi ile dönüyor... Yolların tek düzeliği ve kasabanın insana yeni bir şey sunmamasının sıradanlığını fona alan Bir Zamanlar Anadolu'da adıyla da...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar: Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Ceylan, Ebru. 1976- (senarist), Erdoğan, Yılmaz 1967- (oyuncu), Taylan, Ahmet Mümtaz. 1965- (oyuncu), Tanış, Fırat, 1975- (oyuncu), Ceylan, Nuri Bilge, 1959- (yönetmen, senarist), Kesal, Ercan, (senarist), Birsel, Taner, (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:Turkish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Nuri Bilge Ceylan, son filmiyle kentsel kaygılarını bir kenara bırakıp, tekrar taşranın sıkıntılı dünyasına ama bu sefer bir cinayet hikayesinin gerilimi ile dönüyor... Yolların tek düzeliği ve kasabanın insana yeni bir şey sunmamasının sıradanlığını fona alan Bir Zamanlar Anadolu'da adıyla da klasiklere gönderme taşıyor. Bir doktor ile bir savcının 12 saatlik gerilimli öyküsünün peliküle aktarıldığı filmin başrollerinde Muhammet Uzuner, Yılmaz Erdoğan ve Taner Birsel yer alıyor. Senaryoda Ebru ve Nuri Bilge Ceylan'ın yanı sıra Ercan Kesal'ın da imzası var.
Diğer Bilgileri:"DVD 1: Film ; DVD 2: Bonus" --kap.
Fiziksel Özellikler:2 videodisk: sesli, renkli; 4 3/4 inç.
Ürün Dizini:Senaryo Ercan Kesal, Ebru Ceylan, Nuri Bilge Ceylan ; yapımcı Zeynep Özbatur Atakan; yönetmen Nuri Bilge Ceylan.