Göz The eye /

Sydney Wells çocukluğunda yaşadığı bir trajedi sonucu görme yeteneğini kaybetmiştir. Ancak geçirdiği bir operasyonla görme yetisini yeniden kazanır. Çok geçmeden beklenmedik bir takım gölgeler ve korkutucu imajların etkisi altında kabuslar görmeye başlar. Bunun geçirdiği operasyondan mu yoksa zihnin...

Полное описание

Библиографические подробности
Корпоративные авторы: Lions Gate Entertainment (Firm), Paramount Vantage, Tiglon (Firma)
Другие авторы: Granger, Don (yapımcı), Wagner, Paula yapımcı, Manning, Michelle (yapımcı), Gutierrez, Sebastian (senarist), Moreau, David, 1976- (yönetmen), Palud, Xavier (yönetmen), Alba, Jessica, 1981- (oyuncu), Nivola, Alessandro (oyuncu), Posey, Parker, 1968- (oyuncu)
Формат: DVD
Язык:Multiple
English
Turkish
Предметы:
Описание
Итог:Sydney Wells çocukluğunda yaşadığı bir trajedi sonucu görme yeteneğini kaybetmiştir. Ancak geçirdiği bir operasyonla görme yetisini yeniden kazanır. Çok geçmeden beklenmedik bir takım gölgeler ve korkutucu imajların etkisi altında kabuslar görmeye başlar. Bunun geçirdiği operasyondan mu yoksa zihninin ona oynadığı bir oyundan mı kaynaklandığını bilmeyen Sydney, zamanla kim olduğunu bilmediği donörünün sadece onun görebileceği korkunç bir dünyanın kapılarını açtığını keşfedecektir.
Примечание:"Çin yapımı 'The Eye' filminiden uyarlanmıştır (orijinal ismi Aka Gingwai Aka Jian Gui fimi)" --kap.
"Sana ait olmayan gözlerle gördüklerine ne kadar inanabilirsin?" --kap.
Объем:1 videodisk (98 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 in
Формат:DVD ; Region/Bölge 2 ; ekran genişliği 16x9 ; Dolby Digital 5.1 surround, Dolby Digital 2.0 stereo
Аудитория:18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir.
Гарантии продукции:Görüntü yönetmeni Jeffrey Jur ; yapımcı Paula Wagner, Don Granger, Michelle Manning ; kurgu Sebastian Gutierrez ; yönetmen David Moreau ve Xavier Palud.