Göz The eye /

Sydney Wells çocukluğunda yaşadığı bir trajedi sonucu görme yeteneğini kaybetmiştir. Ancak geçirdiği bir operasyonla görme yetisini yeniden kazanır. Çok geçmeden beklenmedik bir takım gölgeler ve korkutucu imajların etkisi altında kabuslar görmeye başlar. Bunun geçirdiği operasyondan mu yoksa zihnin...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Lions Gate Entertainment (Firm), Paramount Vantage, Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Granger, Don (yapımcı), Wagner, Paula yapımcı, Manning, Michelle (yapımcı), Gutierrez, Sebastian (senarist), Moreau, David, 1976- (yönetmen), Palud, Xavier (yönetmen), Alba, Jessica, 1981- (oyuncu), Nivola, Alessandro (oyuncu), Posey, Parker, 1968- (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:Multiple
English
Turkish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Sydney Wells çocukluğunda yaşadığı bir trajedi sonucu görme yeteneğini kaybetmiştir. Ancak geçirdiği bir operasyonla görme yetisini yeniden kazanır. Çok geçmeden beklenmedik bir takım gölgeler ve korkutucu imajların etkisi altında kabuslar görmeye başlar. Bunun geçirdiği operasyondan mu yoksa zihninin ona oynadığı bir oyundan mı kaynaklandığını bilmeyen Sydney, zamanla kim olduğunu bilmediği donörünün sadece onun görebileceği korkunç bir dünyanın kapılarını açtığını keşfedecektir.
Diğer Bilgileri:"Çin yapımı 'The Eye' filminiden uyarlanmıştır (orijinal ismi Aka Gingwai Aka Jian Gui fimi)" --kap.
"Sana ait olmayan gözlerle gördüklerine ne kadar inanabilirsin?" --kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (98 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 in
Materyal Türü:DVD ; Region/Bölge 2 ; ekran genişliği 16x9 ; Dolby Digital 5.1 surround, Dolby Digital 2.0 stereo
İzleyiciler:18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir.
Ürün Dizini:Görüntü yönetmeni Jeffrey Jur ; yapımcı Paula Wagner, Don Granger, Michelle Manning ; kurgu Sebastian Gutierrez ; yönetmen David Moreau ve Xavier Palud.