Yağmuru bile Even the rain /

İdealist yönetmen Sebastian (Gael Garcia Bernal) ve yapımcı Costa (Luis Tosar) liderliğindeki İspanyol film ekibi, Latin Amerika'nın fethi hakkında yenilikçi bir epik film yapmak için Bolivya'ya gelir. Bu sırada Cochabamba'da yüksek su fiyatlarından dolayı bir ayaklanma patlak verir,...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Morena Films, Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Bollain, Iciar, 1967- (yönetmen), Garcia Bernal, Gael, 1978- (oyuncu), Tosar, Luis, 1971- (oyuncu), Aduviri, Juan Carlos, (oyuncu), Elejalde, Karra, 1960- (oyuncu), Arevalo, Raul, (oyuncu), Santos, Carlos, (oyuncu), Ciangherotti, Cassandra, (oyuncu), Leira, Eva, (kast), Serrand, Yolanda, (kast), Bellott, Rodrigo, (kast), Rodriguez, Glenda, (kast), Grande, Sonia, (Kostüm tasarımcısı), Balaguer, Guadalupe, (yapım sorumlusu), Gasper, Juan Pedro De, (sanat yönetmeni), Iglesias, Alberto, (müzik), Zoido, Angel Hernandez, (kurgu), Catalan, Alex, (görüntü yönetmeni), Gordon, Juan, (yapımcı), Laverty, Paul, (senaryo)
Materyal Türü: DVD
Dil:Spanish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:İdealist yönetmen Sebastian (Gael Garcia Bernal) ve yapımcı Costa (Luis Tosar) liderliğindeki İspanyol film ekibi, Latin Amerika'nın fethi hakkında yenilikçi bir epik film yapmak için Bolivya'ya gelir. Bu sırada Cochabamba'da yüksek su fiyatlarından dolayı bir ayaklanma patlak verir, yapım yarıda kesilir. Sebastian ve Costa farklı yönlere doğru hiç beklemedikleri duygu dolu bir yolculuk yapmak zorunda kalırlar. Even the rain, büyük bir ironi ile İspanyol emperyalizminin etkilerini araştıran ve 500 yıl sonra bile baskı ve zulme karşı yerli halkın mücadelesi gözler önüne seren, kolay kolay unutamayacağınız bir film.
Diğer Bilgileri:"Bir Morena Films yapımı Mandarin Cinema - Alebrije Cine Y Video ve Vaca Films işbirliğiyle" -- kap.
"Television Espanola - Canal + Espana - Axn Canal + France katılımıyla Icaa - Euromages - Conselleria De Cul Tura E Turismo Haut Et Court katkılarıyla Natixis Coficine ve Ico desteğiyle" -- kap.
"Even the rain göz alıcı bir film. Dünyadaki yoksulluğun arttığı bu zamanlarda, bu film beni derinden etkiledi ve gözlerimi kamaştırdı. İyi bir film izlemek isteyen herkese Even the rain'i öneririm. - Michael Moore" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (103 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; geniş ekran (2.35:1), 5.1 Dolby Digital.
İzleyiciler:13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir.
Şiddet ve korku unsurları içerir.
Ödüller:İspanya'nın Oscar adayı. Berlin Panorama Seyirci ödülü.
Ürün Dizini:Yönetmen Iciar Bollain ; senaryo Paul Laverty ; yapımcı Juan Gordon ; sanat yönetmeni Juan Pedro De Gaspar ; müzik Alberto Iglesias ; kast Eva Leira, Yolanda Serrano, Rodrigo Bellott, Glenda Rodriguez ; kostüm Sonia Grande ; yapım sorumlusu Guadalupe Balaguer ; kurgu Angel Hernandez Zoido ; görüntü yönetmeni Alex Catalan.