Paradox

Bir fizikçi tarafından tasarlanan uydu ve onun çektiği, dünyada 18 saat içinde gerçekleşecek felaketlere ışık tutan 8 adet fotoğraf. Rebecca Flint önderliğinde üç kişiden oluşan takım, ünlü uzay bilimcisi Dr. Christian King'in Prometheus isimli uydusundan gelen rastgele fotoğraflardan yola çıka...

Полное описание

Библиографические подробности
Корпоративные авторы: BBC Video (Firm), Tiglon (Firma)
Другие авторы: Wilson, Marcus (yapımcı), Jones, Simon Cellan (yönetmen), Madha, Omar (yönetmen), Outhwaite, Tamzin (oyuncu), Elliot, Emun (oyuncu), Bonnar, Mark (oyuncu)
Формат: DVD
Язык:Turkish
English
Опубликовано: İstanbul : Tiglon, 2010.
Предметы:
Описание
Итог:Bir fizikçi tarafından tasarlanan uydu ve onun çektiği, dünyada 18 saat içinde gerçekleşecek felaketlere ışık tutan 8 adet fotoğraf. Rebecca Flint önderliğinde üç kişiden oluşan takım, ünlü uzay bilimcisi Dr. Christian King'in Prometheus isimli uydusundan gelen rastgele fotoğraflardan yola çıkarak yakın gelecekteki felaketleri önlemek için her şeylerini ortaya koyuyorlar. Fakatçaba tek başına yeterli mi? Yoksa gelecek değiştirilemez mi?Dr. Christian King fotoğrafların uzayın sonsuz boşluğunda nereden geldiğini bulmaya çalışırken, takımın geri kalanı da ölümcül sonları engellemek için zamanla yarışırlar. Kaderin akışını değiştirmek için giriştikleri bu mücadele onların istedikleri sonla noktalanacak mı?
Примечание:"Geleceği görebilseydiniz onu değiştirebilir miydiniz?" -- kap.
"Türkçe menü" -- kap.
"Ek özellikler: . Prometheus . Büyük patlama." -- kap.
Объем:2 video disk (265 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 inç.
Формат:DVD ; 16x9 ekran genişliği ; region/bölge 2.
Аудитория:Genel izleyici kitlesi içindir.
Гарантии продукции:Yapımcı Marcus Wilson ; yönetmen Simon Cellan Jones ve Omar Madha.