Paradox

Bir fizikçi tarafından tasarlanan uydu ve onun çektiği, dünyada 18 saat içinde gerçekleşecek felaketlere ışık tutan 8 adet fotoğraf. Rebecca Flint önderliğinde üç kişiden oluşan takım, ünlü uzay bilimcisi Dr. Christian King'in Prometheus isimli uydusundan gelen rastgele fotoğraflardan yola çıka...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: BBC Video (Firm), Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Wilson, Marcus (yapımcı), Jones, Simon Cellan (yönetmen), Madha, Omar (yönetmen), Outhwaite, Tamzin (oyuncu), Elliot, Emun (oyuncu), Bonnar, Mark (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:Turkish
English
Baskı/Yayın Bilgisi: İstanbul : Tiglon, 2010.
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Bir fizikçi tarafından tasarlanan uydu ve onun çektiği, dünyada 18 saat içinde gerçekleşecek felaketlere ışık tutan 8 adet fotoğraf. Rebecca Flint önderliğinde üç kişiden oluşan takım, ünlü uzay bilimcisi Dr. Christian King'in Prometheus isimli uydusundan gelen rastgele fotoğraflardan yola çıkarak yakın gelecekteki felaketleri önlemek için her şeylerini ortaya koyuyorlar. Fakatçaba tek başına yeterli mi? Yoksa gelecek değiştirilemez mi?Dr. Christian King fotoğrafların uzayın sonsuz boşluğunda nereden geldiğini bulmaya çalışırken, takımın geri kalanı da ölümcül sonları engellemek için zamanla yarışırlar. Kaderin akışını değiştirmek için giriştikleri bu mücadele onların istedikleri sonla noktalanacak mı?
Diğer Bilgileri:"Geleceği görebilseydiniz onu değiştirebilir miydiniz?" -- kap.
"Türkçe menü" -- kap.
"Ek özellikler: . Prometheus . Büyük patlama." -- kap.
Fiziksel Özellikler:2 video disk (265 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; 16x9 ekran genişliği ; region/bölge 2.
İzleyiciler:Genel izleyici kitlesi içindir.
Ürün Dizini:Yapımcı Marcus Wilson ; yönetmen Simon Cellan Jones ve Omar Madha.