Barry Lyndon

Redmond Barry'nin babası tartışmalı bir at pazarlığı sırasında öldürülür, annesi ise tüm yaşamını oğluna adar. Genç bir adam olduğunda kuzeni Nora'ya aşık olan Barry genç kadından beklediği karşılığı göremez. Fakirlikten kurtulmak için ailesi Nora'yı İngiliz bir kaptan olan John Quin&...

وصف كامل

التفاصيل البيبلوغرافية
مؤلفون مشاركون: Warner Bros. Pictures (1969- ), Tiglon (Firma)
مؤلفون آخرون: O'Neal, Ryan. (oyuncu), Berenson, Marisa 1942- (oyuncu), Magee, Patrick. (oyuncu), Krüger, Hardy, 1928- (oyuncu), Thackeray, William Makepeace 1811-1863 (yazar), Kubrick, Stanley, 1928-1999 (yönetmen)
التنسيق: قرص فيديو رقمي
اللغة:English
Spanish
منشور في: Burbank, CA : Warner Home Video, 2001.
سلاسل:Stanley Kubrick collection
الموضوعات:
الوصف
الملخص:Redmond Barry'nin babası tartışmalı bir at pazarlığı sırasında öldürülür, annesi ise tüm yaşamını oğluna adar. Genç bir adam olduğunda kuzeni Nora'ya aşık olan Barry genç kadından beklediği karşılığı göremez. Fakirlikten kurtulmak için ailesi Nora'yı İngiliz bir kaptan olan John Quin'le evlendirmeye karar verir, Barry durumu kabullenemeyip Quin'i bir düelloda öldürür. Barry en az zamanın kendisi kadar hızlı yaşar zamanı... Yeni bir hayat sürmek için kasabadan kaçar, kendini acımasız bir savaşın tam ortasında buluverir. Bu savaştan bile sağ çıkar ve casusluk kariyeri başlar. Ancak işler bu kadarla da sınırlı kalmayacak, yaşam onu bambaşka maceralara sürükleyecektir.
وصف المادة:"Digitally restored and remastered." --kap.
"Stanley Kubrick Collection." --kap.
William Makepeace Thackeray romanından uyarlanmıştır.
Film orijinali 1975'te çekildi..
Special features : interactive menus ; theatrical trailer ; scene access.
وصف مادي:1 videodisk (178 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 in.
التنسيق:DVD format.
جمهور:MPAA rating: R.
اعتمادات الإنتاج:Yönetmen Stanley Kubrick.