X kişi Guy x

Eğlenceli ve orjinal... Biggs kesinlikle bir komedi dehası. Yıl 1979. Yer, dondurucu kutuplar. Bir yazım hatası sonucu er Rudy Spruance (Jason Biggs) resmi olarak varolmayan bir askeri hastaneye gönderilir. Medeniyetten uzak bu üs, çılgın bir albay (Jeremy Northam) ve güzel yardımcısı (Natasha Mcelh...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Movision, The Film Consortium, Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Metzstein, Saul, (yönetmen), Biggs, Jason, 1978- (oyuncu), Mcelhone, Natascha, (oyuncu), Northam, Jeremy, 1961- (oyuncu), Ironside, Michael, 1950- (oyuncu), Reich, Liora, (kast), Tirelli, Aldo, (kast), Meacham, Stewart, (kostüm tasarım), Gunn, Mike, (yapım tasarım), Hubbard, Mark, (uygulayıcı yapımcı), Hilmarsson, Hilmar Orn, (beste), Sopel, Anne, (editör), Dagenais, Francois, (görüntü yönetmeni), Paulchapple, John, (yazan), Attridge, Steve, (yazan), Downey, Mike, (yapımcı), Taylor, Sam, (yapımcı), Cowan, Michaellionello, (yapımcı), Piette, Jason, (yapımcı)
Materyal Türü: DVD
Dil:English
Turkish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Eğlenceli ve orjinal... Biggs kesinlikle bir komedi dehası. Yıl 1979. Yer, dondurucu kutuplar. Bir yazım hatası sonucu er Rudy Spruance (Jason Biggs) resmi olarak varolmayan bir askeri hastaneye gönderilir. Medeniyetten uzak bu üs, çılgın bir albay (Jeremy Northam) ve güzel yardımcısı (Natasha Mcelhone) tarafından yönetilmektedir.Gönülsüz askerlerden oluşan bu uzak kampta er Rudy, sadece garip olaylarla karşılaşmaz, aynı zamanda Amerikan ordusunun en büyük sırlarını da öğrenir... Hem de Pentagon'un hiçbir zaman açıklamayı düşünmediği sırları. Fakat Rudy'nin başka planları vardır...
Diğer Bilgileri:"Movision ve The Film Consortium sunar" -- kap.
"Uk Film Council bir Film And Music Entertainment / Spice Factory yapımı Invicta Capital Ltd ve Tartan Films ile Icelandic Film Corporation ve Wizzfilms işbirliğiyle" -- kap.
"Zeki ve kara bir komedi - Empire" -- kap.
"Özel seçenekler : Silinmiş sahneler, Jason Biggs ile röportaj, fragman" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (97 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; geniş ekran (16:9), 5.1 Dolby Digital.
Ürün Dizini:Yönetmen Saul Metzstein ; yazan John Paulchapple, Steve Attridge ; yapımcı Mike Downey, Sam Taylor, Michaellionello Cowan, Jason Piette ; kast Liora Reich, Aldo Tirelli ; kostüm tasarım Stewart Meacham ; yapım tasarım Mike Gunn ; uygulayıcı yapımcı Mark Hubbard ; editör Anne Sopel ; görüntü yönetmeni Francois Dagenais ; beste Hilmar Orn Hilmarsson.