Davulun sesi Beat the drum /

Musa (Junior Singo) anne ve babasını, köylerini yıkıp geçen bir salgın hastalıkta kaybetmiştir. Babasından ona miras kalan tek şeyi, bir davulu, koltuğunun altına alır ve yollara düşer. Büyük şehire gidecektir. Johannesburg'a gidip hem dayısını bulacak hem de kendine iş arayacaktır. Büyük şehir...

Полное описание

Библиографические подробности
Корпоративные авторы: Z Productions, Kanal D Home Video.
Другие авторы: Hickson, David, (yönetmen), Mcbrayer, David, (senaryo), Shapiro, Karen S., (yapımcı), Shaw, Richard, (yapımcı), Badelt, Klaus, (müzik), Djawadi, Ramin, (müzik), Winitsky, Mark, (kurgu), Breedt, Johnny, (yapım tasarımı), Gewer, Lance, (görüntü yönetmeni), Sejake, Owens, (oyuncu), Singo, Junior, (oyuncu), Twala, Mary, (oyuncu), Shabalala, Adelaide, (oyuncu)
Формат: DVD
Язык:English
Предметы:
Описание
Итог:Musa (Junior Singo) anne ve babasını, köylerini yıkıp geçen bir salgın hastalıkta kaybetmiştir. Babasından ona miras kalan tek şeyi, bir davulu, koltuğunun altına alır ve yollara düşer. Büyük şehire gidecektir. Johannesburg'a gidip hem dayısını bulacak hem de kendine iş arayacaktır. Büyük şehir gerçeği karşısında şaşıran Musa yine de başarısız olmaz. Köyüne geri döndüğünde öğrendiği, paha biçilmez bir şey vardır: Köyünün neden bu kadar yoksul ve çaresiz olduğunun cevabı. "Beat the Drum" Hollywood Reporter'dan Joe Madder'in yazdığı gibi "seyirciyi kendinden geçirten" bir film. Otuzdan fazla festivalden ödülle dönen yapım Afrika gerçeğini seyirciye tüm yalınlığıyla aktarıyor. Variety'den Dennis Harvey'nin yazdığı gibi: "Görülmeye değer".
Примечание:"Kanal D Home Video sunar" -- kap.
"Bir Z Productions yapımı" -- kap.
"Ekstralar : Bir Güney Afrika Hikayesi fragman" -- kap.
"Beat the drum, kocaman kalbi olan bir film - Entertainment Tonight" -- kap.
"Yürek burkan bir insanlık dramı-Variety" -- kap.
Объем:1 videodisk (114 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Формат:DVD ; geniş ekran (1.85:1), 5.1 Dolby Digital.
Премия:Montreal, Monaco, Newport dahil 30'dan fazla festivalden ödüllü.
Гарантии продукции:Yönetmen David Hickson ; senaryo David Mcbrayer ; yapımcı Karen S. Shapiro, Richard Shaw ; müzik Klaus Badelt, Ramin Djawadi ; kurgu Mark Winitsky ; yapım tasarımı Johnny Breedt ; görüntü yönetmeni Lance Gewer.