Anneler günü Mother's day /

Anne arıyor... Ve inan bana onu bekletmek istemezsin... Ters giden bir banka soygunundan sonra, üç kardeş büyüdükleri eve doğru yola çıkarlar. Oysa anneleri evlerini birkaç ay önce haciz yüzünden kaybetmiştir. Evin yeni sahipleri ve konukları bir doğum günü partisi için bir araya gelmişken kendileri...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Light Tower Entertainment Widget Films, Sierra Pictures., As Sanat.
Diğer Yazarlar: Bousmann, Darren Lynn, (yönetmen), Saperstein, Richard, (yapımcı), Johnston, Bobby, (müzik), Via, Hunter M., (kurgu), Kavanagh, Leslie, (kostüm tasarım), White, Joseph, (görüntü yönetmeni), Mornay, Rebecca De (oyuncu), King, Jaime, 1979- (oyuncu), Evigan, Briana, (oyuncu), Flueger, Patrick, (oyuncu), Woll, Deborah Ann, 1985- (oyuncu), O'leary, Matt, (oyuncu), Rusu, Jessie, (oyuncu), Ashmore, Shawn, (oyuncu), Ratner, Brett, (yapımcı)
Materyal Türü: DVD
Dil:English
Turkish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Anne arıyor... Ve inan bana onu bekletmek istemezsin... Ters giden bir banka soygunundan sonra, üç kardeş büyüdükleri eve doğru yola çıkarlar. Oysa anneleri evlerini birkaç ay önce haciz yüzünden kaybetmiştir. Evin yeni sahipleri ve konukları bir doğum günü partisi için bir araya gelmişken kendilerini kanla çevrelenmiş bir kapanın içinde bulurlar. Anneleri ve kız kardeşlerini de yanlarına çağıran üçlü ortalığı kana bulayacaktır. Herkes bilsin, Anne'nin çocukları için yapmayacağı tek bir şey yok! Böylesine korkunç bir akşamda, Anne duruma el koyacak ve oğullarının kaçmasına yardım edecek. Taraflar seçilecek, sırlar açığa çıkacak ve rehineler geceyi atlatmaya çalışırken günahlar cezalandırılacak!
Diğer Bilgileri:"Light Tower Entertainment Widget Films ve Sierra Pictures sunar" -- kap.
"Bir Rat Entertainment ve Gemre Company yapımı" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (108 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; geniş ekran (2.35:1), 5.1 Dolby Digital.
Ürün Dizini:Yönetmen Darren Lynn Bousmann ; yapımcılar Brett Ratner, Richard Saperstein ; müzik Bobby Johnston ; kurgu Hunter M. Via ; görüntü yönetmeni Joseph White ; kostüm tasarımı Leslie Kavanagh.