Oyuncak hikayesi 3 Toy Story 3 /

Andy üniversiteye gitme hazırlıkları içindeyken, Woody, Buzz, Jessie ve diğer sadık oyuncakları kendilerine ne olacağını merak etmektedirler. Ancak o karmaşanın içinde kendilerini Sunnyside Yuvasında buluverirler. Bu bir grup yeni oyuncakla tanışmak ve yepyeni ve tehlikeli maceralara atılmak demekti...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar: Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Lasseter, John (yazar), Newman, Randy (müzik), Anderson, Darla K. (yapım), Arndt, Michael D (senaryo), Unkrich, Lee (yönetmen), Erbil, Mehmet Ali (seslendirme), Bilginer, Haluk, 1954- (seslendirme)
Materyal Türü: DVD
Dil:Multiple
Turkish
English
German
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Andy üniversiteye gitme hazırlıkları içindeyken, Woody, Buzz, Jessie ve diğer sadık oyuncakları kendilerine ne olacağını merak etmektedirler. Ancak o karmaşanın içinde kendilerini Sunnyside Yuvasında buluverirler. Bu bir grup yeni oyuncakla tanışmak ve yepyeni ve tehlikeli maceralara atılmak demektir. Sizler de film tarihindeki en sevilen karakterlerle büyüleyici bir yolculuğa çıkın ve gerçek dostluğun anlamını keşfedin. USA Today'den Claudia Puig'in de dediği gibi; zeka, etkileyicilik ve mükemmellik, yani bir filmde olması gereken her şey bu filmde var. İnteraktif ipucu oyunu ve Pixar 'ın kısa filmi Gece ve Gündüz'ü içeren harika ekstra seçenekleriyle harika saatler geçireceğiniz Oyuncak Hikayesi 3, sizi sonsuzluk ve ötesine götürecek.
Diğer Bilgileri:"Şimdiden bir kalsik" -- kap.
"Dolby Digital" -- kap.
Orjinal hikaye John Lasseter tarafından yazılmıştır.
Fiziksel Özellikler:1 video disk (99 dk.) : sesli, renkli ;. 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; 1.78:1 geniş ekran ; region/bölge 2.
İzleyiciler:Genel izleyici kitlesi.
Ürün Dizini:Müzik Randy Newman ; yapım Darla K. Anderson, hikaye John Lasseter ; senaryo Michael Arndt ; yönetmen Lee Unkrich.