Değişim [DVD Video Kaydı] =

"Ölüm bizi ayırana kadar" peki ya sonra? Başrollerini yıldız oyuncular Sarah Michelle Gellar (Garez 1 ve 2), Lee Pace (Pushing Daisies) ve Michael Landes'in (Lakeview Terrace) paylaştığı, insanı içine çeken yılın en sürükleyici gerilim filmi. Yeni evli Jess (Gellar) ve Ryan (Landes) i...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Yarı Film Group, Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Bergvall, Joel, (yönetmen), Sandquist, Simon, (yönetmen), Petroni, Michael, (senaryo), Yari, Bob, (yapımcı), Sinclar, Nigel, (yapımcı), East, Guy, (yapımcı), Sandquist, Cristian, (müzik), Sullivan, Robb, (kurgu), Middleton, Gregory, (görüntü yönetmeni), Gellar, Sarah Michelle, 1977- (oyuncu), Pace, Lee, (oyuncu), Rapaport, David H., (kast), Davison, Doug, (yapımcı)
Materyal Türü: DVD
Dil:English
Turkish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:"Ölüm bizi ayırana kadar" peki ya sonra? Başrollerini yıldız oyuncular Sarah Michelle Gellar (Garez 1 ve 2), Lee Pace (Pushing Daisies) ve Michael Landes'in (Lakeview Terrace) paylaştığı, insanı içine çeken yılın en sürükleyici gerilim filmi. Yeni evli Jess (Gellar) ve Ryan (Landes) istedikleri herşeye sahip mutlu bir çifttir ta ki Ryan ve kardeşi Roman (Pace) ölümcül bir kaza geçirip komaya girene kadar. Komadan Roman'ın uyanıp Jess'i kocasının kendisi olduğuna ikna etmeye çalışmasıyla işler iyice kontrolden çıkar. Roman'a göre kardeşinin ruhu onun ruhuyla yer değiştirmiştir. Şimdi korku ve keder içinde kıvranan Jess'in aklında bir soru işareti vardır : Acaba gerçekten bu adam kaybettiği kocası olabilir mi yoksa farkında olmadan kendini bir yabancının kollarında tehlikeye mi atmıştır?
Diğer Bilgileri:"Yarı Film Group sunar" -- kap.
"Bir Vertigo Entertainment Spitfire Pictures yapımı" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (85 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; geniş ekran (16x9), 5.1 Dolby Digital.
İzleyiciler:13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir.
Ürün Dizini:Yönetmen Joel Bergvall, Simon Sandquist ; senaryo Michael Petroni ; yapımcılar Bob Yari, Nigel Sinclar, Guy East, Doug Davison, Roy Lee ; kast David H. Rapaport, Lindsey Hayes Kroeger ; müzik Andreas Alfredsson Grube, Cristian Sandquist ; kostüm tasarım Katia Stano ; kurgu Robb Sullivan ; yapım tasarım Douglas Higgins ; görüntü yönetmeni Gregory Middleton ; uygulayıcı yapımcı Shawn Williamson ; yapım sorumluları Brad Jenkel, Alexander Brunner, Sonny Mallhi.