Elveda L'affaire farewell /

Yıl 1981, KGB2den Albay Grigoriev, Brezhnev sonrasında komünizmin geldiği hale tanık olup bu ideale dair olan inancnı yitirir ve dünyayı kendisi değiştirmeye karar verir... Moskova Thomson'da çalışan bir Fransız mühendis ile iletişime geçer ve ona çok gizli, özellikle de Amerika'yı ilgilen...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: NeoClassics Films (Firm), Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Canet, Guillaume, (oyuncu), Lara, Alexandra Maria. (oyuncu), Rossignon, Christophe (yapımcı), Carion, Christian. (yazar ve yönetmen), Raynaud, Eric (orijinal senaryo), Kusturica, Emir, 1954- (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:Multiple
Turkish
French
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Yıl 1981, KGB2den Albay Grigoriev, Brezhnev sonrasında komünizmin geldiği hale tanık olup bu ideale dair olan inancnı yitirir ve dünyayı kendisi değiştirmeye karar verir... Moskova Thomson'da çalışan bir Fransız mühendis ile iletişime geçer ve ona çok gizli, özellikle de Amerika'yı ilgilendiren dokümanları aktarmaya başlar. Bu dökümanlar Soğuk Savaş'ın en önemli casusluk bilgilerini içermektedir. 2 yıl boyunca, Fransız Başbakanı François Mitterand Moskovova'daki bu kaynak tarafından kendisine ulaaştırılan belgeleribizzat kendisi araştırır ve Fransız Gizli Servisi bu olaya "farewell" kod adını verir.
Diğer Bilgileri:Serguei Kostine'nin Bonjour Farewell adlı romanından uyarlanmıştır.
"20. yüzyılın en büyük casusluk olayı"
Özel seçenekler: sinema fragmanı, fotoğraf galerisi.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (108 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 in.
Materyal Türü:DVD ; Pal 2, ekran (1.78:1) presentation ; Dolby digital 5.1 surround and 2.0 stereo.
Ürün Dizini:Yazar ve yönetmen Christian Carion ; yapımcı Christophe Rossignon ; orijinal senaryo Raynaud