Tourism and the hotel and catering indrustries in the EC.

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Kraay, Frans van
Materyal Türü: Kitap
Dil:English
Baskı/Yayın Bilgisi: London: Athlone Press, 1993.
Konular:
LEADER 00953nam a22002531 4500
001 8477
008 970327s1993 enk 00100 eng
020 |a 0485700115 
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a eng 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a KJE5062  |b KRA 1993 
100 1 |a Kraay, Frans van  |9 136868 
245 1 0 |a Tourism and the hotel and catering indrustries in the EC. 
260 |a London:  |b Athlone Press,  |c 1993. 
300 |a 157 s.;  |c 20 cm. 
500 |a Dizin var. 
504 |a Bibliyografya var. 
650 4 |a YEMEK VE YEMEKÇİLİK-KANUN VE YÖNETMELİKLER-AVRUPA EKONOMİK TOPLULUĞU  |9 136869 
650 4 |a TURİZM-KANUN VE YÖNETMELİKLER-AVRUPA EKONOMİK TOPLULUĞU  |9 136870 
650 4 |9 136871  |a Oteller  |z Avrupa Birliği Ülkeleri  |v Kanun ve yönetmelikler 
942 |2 lcc 
999 |c 6995  |d 6995 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 KJE5062 K R A1993  |7 0  |9 10584  |a MK  |b MK  |c MK  |d 1994-12-29  |e S  |g 999999.99  |l 2  |o KJE5062 KRA 1993  |p 0005165  |r 2016-12-10  |w 1994-12-29  |y KT