Yöresel mutfaklar /
1. Verfasser: | |
---|---|
Körperschaften: | , |
Weitere Verfasser: | , |
Format: | Buch |
Sprache: | Turkish |
Veröffentlicht: |
Ankara :
Beta Basım Yayım Dağıtım,
2015.
|
Ausgabe: | 1. bs. |
Schlagworte: |
Inhaltsangabe:
- Önsöz / Burçin Hatipoğlu & Ali Çakır
- Kültürel kimlik, yemek ve Türkiye'de bulunan farklı kimlikler ve yemekle olan ilişkisi
- Türkiye'nin bölgelere göre mutfak kültürü ve yöresel yemekleri
- Marmara Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Ali Çakır
- Karadeniz Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
- Ege Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
- Akdeniz Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
- İç Anadolu Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
- Güneydoğu Anadolu Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
- Doğu Anadolu Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
- Türkiye'de kış hazırlıkları ve saklama yöntemleri / Ali Çakır & Gülay Çakır.