Yöresel mutfaklar /

Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Şengül, Serkan, 1983-
Körperschaften: Boğaziçi Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi
Weitere Verfasser: Çakır, Ali, 1977-, Çakır, Gülay, 1982-
Format: Buch
Sprache:Turkish
Veröffentlicht: Ankara : Beta Basım Yayım Dağıtım, 2015.
Ausgabe:1. bs.
Schlagworte:
Inhaltsangabe:
  • Önsöz / Burçin Hatipoğlu & Ali Çakır
  • Kültürel kimlik, yemek ve Türkiye'de bulunan farklı kimlikler ve yemekle olan ilişkisi
  • Türkiye'nin bölgelere göre mutfak kültürü ve yöresel yemekleri
  • Marmara Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Ali Çakır
  • Karadeniz Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
  • Ege Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
  • Akdeniz Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
  • İç Anadolu Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
  • Güneydoğu Anadolu Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
  • Doğu Anadolu Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
  • Türkiye'de kış hazırlıkları ve saklama yöntemleri / Ali Çakır & Gülay Çakır.