Yöresel mutfaklar /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Şengül, Serkan, 1983-
Kurumsal yazarlar: Boğaziçi Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi
Diğer Yazarlar: Çakır, Ali, 1977-, Çakır, Gülay, 1982-
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara : Beta Basım Yayım Dağıtım, 2015.
Edisyon:1. bs.
Konular:
İçindekiler:
  • Önsöz / Burçin Hatipoğlu & Ali Çakır
  • Kültürel kimlik, yemek ve Türkiye'de bulunan farklı kimlikler ve yemekle olan ilişkisi
  • Türkiye'nin bölgelere göre mutfak kültürü ve yöresel yemekleri
  • Marmara Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Ali Çakır
  • Karadeniz Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
  • Ege Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
  • Akdeniz Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
  • İç Anadolu Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
  • Güneydoğu Anadolu Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
  • Doğu Anadolu Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
  • Türkiye'de kış hazırlıkları ve saklama yöntemleri / Ali Çakır & Gülay Çakır.