Yöresel mutfaklar /
Yazar: | |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | , |
Diğer Yazarlar: | , |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Beta Basım Yayım Dağıtım,
2015.
|
Edisyon: | 1. bs. |
Konular: |
İçindekiler:
- Önsöz / Burçin Hatipoğlu & Ali Çakır
- Kültürel kimlik, yemek ve Türkiye'de bulunan farklı kimlikler ve yemekle olan ilişkisi
- Türkiye'nin bölgelere göre mutfak kültürü ve yöresel yemekleri
- Marmara Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Ali Çakır
- Karadeniz Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
- Ege Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
- Akdeniz Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
- İç Anadolu Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
- Güneydoğu Anadolu Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
- Doğu Anadolu Bölgesi mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Serkan Şengül
- Türkiye'de kış hazırlıkları ve saklama yöntemleri / Ali Çakır & Gülay Çakır.