Beyaz melek :

Diyarbakırlı Ahmet kanser tedavisi görmesi için oğulları Ali ve Reşat trafından istanbula getirilir. Ağır tedaviye dayanamıyan yaşlı adam hastaneden kaçar ve kendini bir huzurevinde bulur. Huzurevi sakinleri son derece renkli kişilerdir. Ahmet'in çocukları tarafından terk edildiğini sanıp onu a...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Kanal D Home Video, Boyut Film
Diğer Yazarlar: Üngör, A. Levent, Sürmeli, Ali, 1959-, Erkin, Arif, Günaydın, Erol, Atasoy, Fadik, Uygur, Nejat, Apak, Sarp, 1981-, Sayın, Emel, Tokuş, Zeynep, 1977-, Kenter, Yıldız, 1928-2019, Bingöl, Yavuz,, Kırmızıgül, Mahsun, 1968-, Tokat, Murat
Materyal Türü: DVD
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: İstanbul: Kanal D Home Video, c2008, 2007.
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Diyarbakırlı Ahmet kanser tedavisi görmesi için oğulları Ali ve Reşat trafından istanbula getirilir. Ağır tedaviye dayanamıyan yaşlı adam hastaneden kaçar ve kendini bir huzurevinde bulur. Huzurevi sakinleri son derece renkli kişilerdir. Ahmet'in çocukları tarafından terk edildiğini sanıp onu aralarına alırlar. Zorlukla konuşabilen Ahmet durumu kabullenir. Bu arada huzurevi güzel bir olaya hazırlanmaktadır. Huzurevinin sakinlerinden Yaşar ile Nebehat düğün hazırlıkları yapmaktadır. Ahmet yeni evli çifti balayı için kendi köyüne davet eder. Bir minübüs kiralayan yaşlılat Diyarbakır'a doğru yola çıkarlar. Bu uzun yolculuk bir çok olaya gebedir.
Diğer Bilgileri:DVD 1 film; DVD 2 ekstralar, kamera arkası, film müziğinin kurgusu, oyunculardan yönetmen görüşü, videoklipler, çıkartılmış sahneler, fotograf galerisi, afiş galerisi.
Fiziksel Özellikler:2 videodisc (119 dk.): sd., col.; 4 3/4 in 1 kutuda 2 DVD.
Materyal Türü:DVD, region 2, Dolby Digital.
Ödüller:41. Uluslararası Houston Film Festivali en iyi film ödülü, en iyi yönetmen ödülü.
Ürün Dizini:Ses, Okan Selçuk; kostüm, Ayten Şentürk; saç tasarımı, Eyüp Kızıldere; kurgu, Engin Öztürk; müzik, Mahsun Kırmızıgül, Yıldıray Gürgen.