Kısa ve acısız Kurz und schmerzlos /

Cebrail, Almanya’da yaşayan ve hapisten yeni çıkmış genç bir Türk göçmenidir. Hapishane Cebrail için dayanılması zor ancak öğretici bir tecrübe olmuştur. Kararı kesindir; her türlü yasadışı işten uzak duracaktır. Cebrail’in yakın arkadaşları da kendisi gibi göçmendir. Yunanistanlı Costa hırsızlığı m...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Wüste Filmproduktion, Esen Entertainment, As Sanat
Diğer Yazarlar: Schubert, Stefan (yapımcı), Schwingel, Ralph, Wendt, Ulrich Kodjo, Barbian, Frank, Bird, Andrew, Fahim, Guido Amin, Blum, Daniel, Kurtuluş, Mehmet, Jovanovic, Aleksandra, Adam, Jovanovic, Üner, İdil, Bousdoukos, Adam, Akın, Fatih, 1973- (yazar, yönetmen)
Materyal Türü: DVD
Dil:Multiple
Turkish
German
Baskı/Yayın Bilgisi: İstanbul: Esen, 2003.
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Cebrail, Almanya’da yaşayan ve hapisten yeni çıkmış genç bir Türk göçmenidir. Hapishane Cebrail için dayanılması zor ancak öğretici bir tecrübe olmuştur. Kararı kesindir; her türlü yasadışı işten uzak duracaktır. Cebrail’in yakın arkadaşları da kendisi gibi göçmendir. Yunanistanlı Costa hırsızlığı meslek edinmiştir. Sırp Bobby ise gözünü çok daha ciddi işlere dikmiştir; uyuşturucu pazarlayacaktır. Bobby’nin sevgilisi Alice ile Cebrail arasında ise önüne geçilemeyen bir yakınlık yaşanmaktadır. Bobby Arnavut bir mafya lideriyle bağlantıya geçer ve onun adına bazı pis işler çevirir. Başlarda işler iyi gidiyor gibi görünür ancak bir gece Bobby kendisine verilen bir görevi başaramaz ve elindeki tüm malı çaldırır. Artık ne Bobby ne de arkadaşları güvende değildir. Cebrail, Bobby’nin başlarına açtığı sorunu temizlemek zorundadır. Üç arkadaş, dostluklarını hayatlarıyla test etmek durumundadırlar. En ufak hatalarında Hamburg sokakları kana bulanacaktır.
Diğer Bilgileri:Özel seçenekler; yönetmenin yorumu, filmin fragmanı, söyleşiler, biyografiler, kamera arkası, diğer fragmanlar.
"Bir Fatih akın filmi" --kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (100 dk.): sesli, renkli 4 3/4 in.
Materyal Türü:DVD ; Region/bölge 2 ; Dolby surround sound.
Ödüller:Bronz Leopar özel ödül 51. Locarno uluslararası film festivali.
Ürün Dizini:Yazan ve yöneten, Fatih Akın; yapımcılar, Stefan Schubert, Ralph Schwingel; müzik, Ulrich Kodjo; görüntü yönetmeni, Frank Barbian; kurgu, Andrew Bird; set tasarımı, Gıuido Amin Fahim.