Menü ve yönetim/

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Rızaoğlu, Bahattin, 1947-
Diğer Yazarlar: Hançer, Murat.
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara: Detay Yayınları, 2005.
Seri Bilgileri:Detay Yayınları ; 125
Konular:
LEADER 01053cam a22003131 4500
001 64613
008 090526s2005 tu af 00000 tur
020 |a 9758969323 
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX943   |b .R59 2005 
100 1 |9 35439  |a Rızaoğlu, Bahattin,  |d 1947- 
245 1 0 |a Menü ve yönetim/  |c Bahattin Rızaoğlu, Murat Hançer. 
260 |a Ankara:  |b Detay Yayınları,  |c 2005. 
300 |a x, 278 s.:  |b res. , tbl. , şek. ;  |c 24 cm. 
490 0 |a Detay Yayınları ; 125 
504 |a Bibliyografya var. 
650 0 |a Table service.  |9 75598 
650 0 |a Menus.  |9 75601 
650 4 |a Besin hizmeti yönetimi.  |9 172500 
650 4 |a Masa servisi.  |9 176840 
650 4 |a Yemek listesi.  |9 220838 
650 0 |9 704  |a Food service management 
700 1 |a Hançer, Murat.  |9 188599 
910 |a 2550702010608002492 
942 |2 lcc 
999 |c 58229  |d 58229 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX0943 R59 02005  |7 1  |9 82328  |a MK  |b MK  |c DMYO  |d 2009-05-26  |e S  |g 6.42  |o TX943 .R59 2005  |p 0095654  |r 2016-12-10  |t k.1  |w 2009-05-26  |y KT