Avrupa kültüründe kusursuz dil arayışı /

Bibliographic Details
Main Author: Eco, Umberto, 1932-2016 (yazar)
Other Authors: Atakay, Kemal, 1962- (çeviren)
Format: Book
Language:Turkish
Italian
Published: İstanbul: Afa, 1995.
Subjects:
LEADER 00887cam a22002651 4500
001 11184
003 TRMEMSKU
005 20181012185555.0
008 981027s1995 tu 00000 tur
020 |a 9754143382 
040 |a TRMEMSKU 
041 1 |a tur  |a ita 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a P106   |b ECO 1995 
100 1 |9 9715  |a Eco, Umberto,  |d 1932-2016  |e yazar 
245 1 0 |a Avrupa kültüründe kusursuz dil arayışı /  |c Umberto Eco ; çev. Kemal Atakay. 
260 |a İstanbul:  |b Afa,  |c 1995. 
300 |a 360 s.;  |c 20 cm. 
504 |a Bibliyografya var. 
650 0 |9 2792  |a Language and languages 
650 0 |9 2041  |a Language and culture 
700 1 |9 63895  |a Atakay, Kemal,  |d 1962-  |e çeviren 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 57518  |d 57518 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 P0106 E C O1995  |7 0  |9 81495  |a MK  |b MK  |c MK  |d 1998-10-09  |e S  |g 999999.99  |l 11  |o P106 ECO 1995  |p 0020309  |r 2016-12-10  |w 1998-10-09  |y KT