|
|
|
|
LEADER |
01436cam a2200349 i 4500 |
003 |
TRMEMSKU |
005 |
20180126111201.0 |
008 |
060307s2005 tu a e 000 0 tur d |
020 |
|
|
|a 975329526X (cilt 1)
|
020 |
|
|
|a 9753295278 (cilt 2)
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|b tur
|c TRMEMSKU
|e rda
|
041 |
1 |
|
|a tur
|h eng
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a M/TX349
|b .L3713 2005
|
245 |
0 |
0 |
|a Larousse gastronomique /
|c Joël Robuchon'un başkanlık yaptığı Gastronomi Komitesi'nin denetiminde hazırlanmıştır.
|
250 |
|
|
|a 1. baskı.
|
264 |
|
1 |
|a İstanbul :
|b Oğlak Güzel Kitaplar,
|c 2005.
|
300 |
|
|
|a 2 cilt :
|b resim ;
|c 26 cm.
|
336 |
|
|
|2 rdacontent
|a TX
|
337 |
|
|
|2 rdamedia
|a UMD
|
338 |
|
|
|2 rdacarrier
|a VLM
|
500 |
|
|
|a Özgün adı: Larousse gastronomique.
|
504 |
|
|
|a Bibliyografya (cilt 2., sayfa sondan 30-38)
|
505 |
0 |
|
|t cilt 1. A-K.
|t cilt 2. L-Z.
|
650 |
|
0 |
|a Cookery
|v Encyclopedias.
|9 204604
|
650 |
|
0 |
|a Food
|v Encyclopedias.
|9 23409
|
650 |
0 |
0 |
|a Cooking, French
|9 21850
|
700 |
1 |
|
|a Robuchon, Joël,
|d 1945-
|9 204609
|
942 |
|
|
|2 lcc
|c KT
|
999 |
|
|
|c 45440
|d 45440
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|3 c.2
|4 0
|5 0
|7 1
|8 REF
|9 67355
|a MK
|b MK
|c MK
|d 2007-04-24
|e S
|i 255.07.02.01.06-
|l 1
|m 2
|o M/TX349 .L3713 2005
|p 0083518
|r 2018-01-25
|s 2017-11-06
|t c.2
|w 2007-04-24
|y KT
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|3 c.1
|4 0
|5 0
|7 1
|8 REF
|9 67356
|a MK
|b MK
|c MK
|d 2007-04-24
|e S
|i 255.07.02.01.06-
|l 1
|m 2
|o M/TX349 .L3713 2005
|p 0083519
|r 2018-01-25
|s 2017-11-06
|t c.1
|w 2007-04-24
|y KT
|