Türkiye'nin kalbi, Ankara/

Bibliographic Details
Main Author: Kemal, Mehmet
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul: Çağdaş, 1983.
Subjects:
LEADER 00804cam a2200217 a 4500
001 48876
008 050307s1983 tu 00000 tur
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a DS51.A6   |b  KEM 1983 
100 1 |a Kemal, Mehmet  |9 201948 
245 1 0 |a Türkiye'nin kalbi, Ankara/   |c  Mehmed Kemal. 
260 |a İstanbul:   |b  Çağdaş,   |c  1983. 
300 |a 276 s.;   |c  20 cm. 
651 0 |a Ankara (Turkey)   |x  Social life and customs.  |9 156826 
651 4 |a Ankara (Türkiye)   |x  Tarih.  |9 264241 
651 4 |a Ankara (Türkiye)   |x Sosyal Yaşam ve Adetler.  |9 156827 
651 0 |9 77401  |a Ankara (Turkey)  |x History 
942 |2 lcc 
999 |c 43757  |d 43757 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 DS0051 A6 KEM 01983  |7 0  |9 65293  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2007-03-05  |e S  |l 1  |o DS51.A6 KEM 1983  |p 0061696  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2007-03-05  |y KT