Abdülhamit ve Masonlar/

Bibliographic Details
Main Author: Koloğlu, Orhan, 1929-
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul: Eylül, 2004.
Edition:3. basım.
Series:Eylül yayınları Sosyal tarih dizisi 3.
Subjects:
LEADER 01038cam a2200313 a 4500
001 44766
003 TRMEMSKU
005 20200102164033.0
008 310106s2002 tu 00000 tur
020 |a 9756597054 
035 |a (OCoLC) 
040 |a TRMEMSKU  |b eng  |c TRMEMSKU  |e rda 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a HS641.93.A5   |b  KOL 2002 
100 1 |9 29739  |a Koloğlu, Orhan,  |d 1929- 
245 1 0 |a Abdülhamit ve Masonlar/   |c  Orhan Koloğlu. 
250 |a 3. basım. 
260 |a İstanbul:   |b  Eylül,   |c  2004. 
300 |a 248 s.;   |c  21 cm. 
336 |2 rdacontent 
337 |2 rdamedia 
338 |2 rdacarrier 
440 0 |a Eylül yayınları   |v  3.   |p  Sosyal tarih dizisi   |n  1.  |9 262541 
504 |a Bibliyografya var. 
650 0 |a Freemasonry   |z  Turkey   |x  History.  |9 47949 
650 4 |a Masonluk   |z  Türkiye   |x  Tarih.  |9 157493 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 38229  |d 38229 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 HS064193 A5 KOL 02002  |7 0  |9 57699  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2006-01-31  |e S  |l 11  |o HS641.93.A5 KOL 2002  |p 0066210  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2006-01-31  |y KT