Türkiye'deki küçük ve orta büyüklükteki konaklama işletmelerinde bilgi teknolojileri kullanımı /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Yolal, Medet.
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Eskişehir : Anadolu Üniversitesi, 2003.
Seri Bilgileri:T.C. Anadolu Üniversitesi yayınları ; no.1445.
Turizm ve Otel İşletmeciliği Yük. Ok. yayınları ; no.5.
Konular:
LEADER 01053nam a22002651 4500
001 42384
008 030918s2003 tu a b 00000 tur
020 |a 9750601807 
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a G156.5.I54  |b YOL 2003 
100 1 |a Yolal, Medet.  |9 86744 
245 1 0 |a Türkiye'deki küçük ve orta büyüklükteki konaklama işletmelerinde bilgi teknolojileri kullanımı /  |c Medet Yolal. 
246 3 0 |a Eskişehir geleneksel yemek kültürü. 
260 |a Eskişehir :  |b Anadolu Üniversitesi,  |c 2003. 
300 |a xiv, 212 s. ;  |c 24 cm. 
490 0 |a T.C. Anadolu Üniversitesi yayınları ;  |v no.1445. 
490 0 |a Turizm ve Otel İşletmeciliği Yük. Ok. yayınları ;  |v no.5. 
504 |a Bibliyografya var. 
650 0 |a Tourism  |x Information technology.  |9 186571 
650 4 |a Turizm  |x Bilişim teknolojisi.  |9 186572 
942 |2 lcc 
999 |c 37791  |d 37791 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 G01565 I54 YOL 02003  |7 0  |9 57143  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2005-09-23  |e S  |l 3  |o G156.5.I54 YOL 2003  |p 0062874  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2005-09-23  |y KT