Ayıntab'tan Gaziantep'e yeme içme /
Yazar: | Ünsal, Ayfer T. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul:
İletişim,
2002.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Çokkültürlü İstanbul mutfağı : Rumlar, Ermeniler, Museviler, Türkler, yemek kültürleri, tanıklıklar ve tarifler /
Yazar:: Eksen,İlhan, 1944-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001) -
Türk ve dünya mutfakları/
Yazar:: Akman, Mehmet
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
A La Carte/
Yazar:: Münir,Saime
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Aydın sofrası yöresel yemekler= The tables of Aydın: Ege Bölgesinin geleneksel mutfak kültürü/
Yazar:: Aydın, Turgay
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Vejetaryen Türk mutfağı= Vegetarian Turkish cooking/
Yazar:: Tamkoç, Günseli
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)