Türk mutfağında pasta,kek,bisküvi ve tatlılar.
Yazar: | Ardakoç,Berrin |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul:
Geçit,
1999.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Türk mutfağında tatlı ve pastalar ansiklopedisi : Türkiyede ilk defa Anadolu tatlıları ve saray tatlıları /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997) -
Resimleriyle adım adım meyveli tatlılar ve pastalar/
Yazar:: Willian,Anne
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Alaturka-alafranga tatlı-pasta öğretimi /
Yazar:: Yeğen, Ekrem Muhittin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996) -
Türk sofrası: Alaturka-alafranga yemek ve tatlı kitabı.
Yazar:: Ardakoç,Berrin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996) -
Yemek ve tatlı kitabı: Türk mutfak kültürü.
Yazar:: Ardakoç,Berrin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)