Horyatlar.

Bibliographic Details
Main Author: Osman Mazlum
Format: Book
Language:Turkish
Published: Bağdat: Zaman, 1975.
Subjects:
LEADER 00655cam a22002051 4500
001 13803
008 990629s1975 iq 00000 tur
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a PL65.K477  |b OSM 1975 
100 1 |a Osman Mazlum  |9 141705 
245 1 0 |a Horyatlar. 
260 |a Bağdat:  |b Zaman,  |c 1975. 
300 |a 64 s.;  |c 21 cm. 
650 4 |9 259562  |a Türk edebiyatı  |z Kerkük (Irak) 
650 4 |9 141590  |a Türk şiiri  |z Kerkük (Irak) 
942 |2 lcc 
999 |c 13206  |d 13206 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 PL0065 K477 OSM 01975  |7 0  |9 21454  |a MK  |b MK  |c MK  |d 1998-12-10  |e S  |g 769500.00  |o PL65.K477 OSM 1975  |p 0022585  |r 2016-12-10  |w 1998-12-10  |y KT