|
|
|
|
LEADER |
01191nam a22003377a 4500 |
003 |
TRMEMSKU |
005 |
20220816111014.0 |
008 |
220816s2021 tu a 000 0 tur d |
020 |
|
|
|a 9786052544723
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|b tur
|c TRMEMSKU
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a tur
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a TX747
|b .D464 2021
|
245 |
1 |
0 |
|a Denizden gastronomiye /
|c editörler Doç. Dr. Zafer Ceylan, Dr. Öğr. Üyesi Esra Doğu Baykut.
|
250 |
|
|
|a 1. baskı
|
264 |
|
1 |
|a Ankara :
|b Detay Yayıncılık,
|c 2021.
|
300 |
|
|
|a 246 sayfa :
|b resim ;
|c 24 cm.
|
336 |
|
|
|2 rdacontent
|a TX
|
337 |
|
|
|2 rdamedia
|a UMD
|
338 |
|
|
|2 rdacarrier
|a VLM
|
490 |
0 |
|
|a Detay yayınları ; 1407
|
504 |
|
|
|a Bibliyografyaları var.
|
650 |
|
0 |
|9 193360
|a Cookery (Fish)
|
650 |
|
0 |
|9 193361
|a Cookery (Seafood)
|
650 |
|
0 |
|9 89600
|a Fishing
|z Turkey
|
700 |
1 |
|
|9 281574
|a Ceylan, Zafer
|e editör
|
700 |
1 |
|
|9 281575
|a Doğu Baykut, Esra
|e editör
|
942 |
|
|
|2 lcc
|c KT
|
999 |
|
|
|c 80357
|d 80357
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|6 TX0747 D464 02021
|7 0
|8 NFIC
|9 111768
|a MK
|b MK
|c OMYO
|d 2022-08-16
|e S
|i 255.07.02.01.06-
|l 1
|m 1
|o TX747 .D464 2021
|p 0121971
|q 2024-02-29
|r 2022-08-17
|s 2022-08-17
|t k.1
|w 2022-08-16
|y KT
|